Στάδια κατασκευής

 1. Θεμελίωση-Φέρων Οργανισμός

  Η κατασκευή γίνεται σύμφωνα με την στατική μελέτη, που έχει εγκριθεί με την άδεια του πολεοδομικού γραφείου και τους κανονισμούς του ελληνικού κράτους περί εκτελέσεως έργων εξ’ οπλισμένου σκυροδέματος.

  Τα τοιχία θα κατασκευαστούν με το υλικό EASY FORM., ένα ελαφρύ μονωτικό σταθερό σύστημα μορφοποίησης τσιμέντου (μονωτική φόρμα τσιμέντου ή ICF) ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗΣ, σύμφωνα με την στατική μελέτη που θα εγκριθεί από το πολεοδομικό γραφείο και τους κανονισμούς του ελληνικού κράτους περί εκτελέσεως έργων εξ’ οπλισμένου σκυροδέματος. Για την κατασκευή του μπετόν θα χρησιμοποιηθεί η καλύτερη ποιότητα τσιμέντου με τύπο τσιμέντου C 20/25 και ο οπλισμός S 500.

 2. Οι εσωτερικοί τοίχοι θα κατασκευαστούν με πυκνό μεταλλικό σκελετό και θα έχουν μόνωση με πετροβάμβακα πάχους 50 mm και μέσα-έξω διπλή γυψοσανίδα.

 3. Ηλεκτρικά & Υδραυλικά

  Στον δικό μας τρόπο, ο υδραυλικός δεν σκάβει το τούβλο όπως γίνεται στον παραδοσιακό τρόπο χτισίματος, απλά κόβει το καλούπι. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην οικοδομή γιατί όταν στην παραδοσιακή κατασκευή ο ηλεκτρολόγος σκάψει την τοιχοποιία με τούβλο, το τούβλο πληγώνεται. Στην περίτπωσή μας απλά κόβει το καλούπι, περνάει τα καλώδιά του και τις σωλήνες του και η εσωτερική μεριά του εξωτερικού τοίχου επενδύεται με γυψοσανίδα σε όλα του τα σημεία.

 4. Η εξωτερική επιφάνεια σοβατίζεται με υλικά ακρυλικά ελαστομερή σε πάχος περίπου 5 mm όπου ενσωματώνεται ενισχυτικό πλέγμα αντιαλκοολικής προστασίας για την απόλυτη προστασία από τις στιγματώσεις .Τέλος εφαρμόζεται ενισχυμένο με ίνες ανόργανο υλικό ως τελικός σοβάς πάχος 5 mm.

 5. Η εσωτερική επιφάνεια του εξωτερικού τοιχίου επενδύεται με γυψοσανίδα.

 6. Όλοι οι χρωματισμοί γίνονται με χρώματα Ά ποιότητας σε αποχρώσεις και τόνους της αρεσκείας του ιδιοκτήτη. Όλοι οι εσωτερικοί χώροι του διαμερίσματος θα σπατουλαριστούν (2 χέρια) με στόκο σπάτουλας σε σκόνη ακρυλικό,  τρίψιμο- ψιλοστοκάρισμα  (1 χέρι) αστάρι ακρυλικού πλαστικού και 2 χέρια πλαστικό.

  Χρωματισμοί ξύλινων επιφανειών, όλες οι ξύλινες επιφάνειες θα περαστούν 1 χέρι ξυλοντεκτόρ (σαντολίνη) συντηρητικό ξύλου. Οι εξωτερικές επιφάνειες βάφονται.

 7. Στα λουτρά – WC τοποθετούνται οι απαιτούμενες υδραυλικές υποδοχές και τα παρακάτω είδη υγιεινής, ανάλογα όπως εμφανίζονται στην αρχιτεκτονική μελέτη :

  α) Νιπτήρας με κολωνάκια Ιταλίας με αυτόματη βαλβίδα,

  β) Πορσελάνες, δηλαδή λεκάνη με το αντίστοιχο κάλυμμα  Ιταλίας,

  γ) Μπανιέρα ή Ντουζιέρα Ιταλίας Μαντέμι,

  δ) Μπαταρίες ανάμεικτες απλές Ιταλίας

  ε) Τα πλακίδια περιμετρικά θα είναι ύψους 2,20m.

 8. Αποπεράτωση